Samsung Galaxy S6 edge+ dünya genelinde satışa sunuldu

Samsung Galaxy S6 edge+ dünya genelinde satışa sunuldu

Esnek OLED üretimini artırarak özgün ürünler ortaya çıkarmaya başlayan Samsung bu amaçla ürettiği son telefonunu resmen piyasaya sürdü. Bugün resmi blog sitesinden bir açıklamaya yayımlayan tecrübeli üretici, geçen hafta tanıttığı Galaxy S6 edge+ adlı cihazını dünya genelinde tüketicilerle buluşturduğunu duyurdu.

5,7 inç büyüklüğünde her iki kenarı da bükülerek zarif bir görünüm kazandırılmış QHD Super AMOLED ekranla donatılan S6 edge+, firmanın en yeni donanım elemanlarını bünyesinde barındırıyor. 4 GB LPDDR4 RAM, UFS 2.0 standardını kullanan 32/64 GB dahili hafıza, 16 MP arka, 5 MP ön kamera, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac, 4G LTE, 3000 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi cihazın başlıca özellikleri arasında yer alıyor.

Güney Koreli teknoloji devinin tanıtımından sonra en hızlı satışa çıkarılan telefonu olarak nitelendirebileceğimiz S6 edge+, bugün Güney Kore, ABD, Hong Kong ve Kanada'da satışa çıktı. Bu ülkelerin başlıca operatörleri ve teknoloji mağazaları aracılığıyla satılacak olan S6 edge+ modelinin yanı sıra S Pen kalemine sahip düz ekranlı Galaxy Note 5 de Asya-Pasifik odaklı satış ağına dağıtılmaya başladı. Her iki telefonun da önümüzdeki hafta Türkiye'ye giriş yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 21.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler