Kavisli ekrana sahip Samsung Galaxy S6 Edge Plus tanıtıldı

Kavisli ekrana sahip Samsung Galaxy S6 Edge Plus tanıtıldı

Birkaç ay önce üretime başlayan Samsung'un yeni ekran fabrikası, plastik tabanlı esnek OLED panel tedariğini rahatlatmıştı. Yeni ürünlerin de önünü açan bu üretim imkanı firmayı Note 5'in kavisli versiyonunu geliştirmeye teşvik etmiş görünüyor. Bugünkü New York etkinliğinde Note 5'in yanı sıra tanıtılan diğer telefon Galaxy S6 Edge Plus oldu. Her iki tarafı da kavisli yapıda benzersiz bir ekranı bünyesinde barındıran telefon, kısaca küçük kardeşi Galaxy S6 edge ve Galaxy Note 5'in birleşimi olarak tanımlanabilir.

Tıpkı Note 5 gibi 5,7 inç büyüklüğünde QHD Super AMOLED ekranın eşlik ettiği S6 Edge+, 14 nm FinFET 3D tasarımını benimseyen Exynos 7420 yonga, 4 GB LPDDR4 RAM, 32/64 GB hafıza, 16 MP arka, 5 MP ön kamera, 3000 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop yazılımını yapısında ihtiva ediyor.

Galaxy Note 5'ten 100 dolar civarında daha yüksek fiyatlandırılan Galaxy S6 Edge Plus, S Pen'den yoksun olsa da yan ekranların sağladığı ek fonksiyonlar sayesinde böylesine büyük bir telefonu kullanmayı epeyi kolaylaştırıyor. Fiziksel QWERTY klavyeli kılıf aksesuarı da bulunan cihazı 21 Ağustos'tan itibaren belirli ülkelerden satın almak mümkün olacak. 4 Eylül'de Avrupa'ya gelmesi beklenen cihazın en geç eylül ortasında ülkemize giriş yapacağı ifade ediliyor.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler