Samsung Galaxy S6 Edge Plus kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy S6 Edge Plus kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da

Ön yüzünde parmak okuyuculu home tuşu, üst kısmında 5 megapiksellik kamerası ve kıvrımlı ekran teknolojisiyle Galaxy S6 Edge Plus’lar akıllı telefon dünyasına renkli bir giriş yaptı.

Samsung’un yeni nesil, bu şık görünümlü zarif telefonunun yan kavisini korumak ise oldukça önemli bir durum olduğu için özel tasarım Galaxy S6 Edge Plus kılıflar da telefonla aynı hızda piyasadaki yerini aldı.

Hassas teknolojiye sahip Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ları korumak için piyasaya çıkan birbirinden farklı çeşit ve tarzdaki kılıflar, kullanıcıların en çok tercih ettiği, cep telefonu aksesuar pazarının lider markası MobilCadde.com da sizlerle.

Darbeye ve çiziklere karşı büyük oranda koruma sağlayan cep telefonu kılıflarıyla ilgili en büyük yanılgı kullanımda sorunlar yaratacağıdır. Sitemizdeki şık ve zarif kılıflar sayesinde akıllı telefonunuzla dilediğiniz gibi fotoğraf çekebilir ya da müzik dinleyebilirsiniz. Galaxy S6 Edge Plus’ın kıvrımlı ekranıyla uyumlu kılıflar telefonun girişleri için hiçbir sorun yaratmaz.

MobilCadde.com geniş kılıf yelpazesiyle her zevke uygun ürünleri en uygun ödeme seçenekleriyle sunarken, tarzınızı yansıtacak ürünleri kapınıza getiriyor. Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ın Corning Glass 4 korumalı Süper Amoled ekranını MobilCadde.com'un sizlere sunduğu şık tasarım kılıflarla korumak için tek bir tık yeter. MobilCadde.com'da Samsung Galaxy S6 Edge Plus kılıf ve aksesuarları için yüzlerce seçenek bulacaksınız.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 25.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler