1100 dolarlık Galaxy S6 edge Iron Man Edition resmen duyuruldu

1100 dolarlık Galaxy S6 edge Iron Man Edition resmen duyuruldu

Samsung'un beklemediği kadar yoğun bir ilgiyle karşılaşan kavisli ekrana sahip Galaxy S6 edge telefonu, bugün uzun süredir merakla beklenen özel sürümüyle teknoloji dünyasının karşısına çıktı. Marvel ile işbirliğine giderek Yenilmezler film serisinin resmi sponsorluğuyla başlayan çalışmalarını bir adım öteye taşıyan Samsung, benzersiz bir ürün formuna sahip S6 edge çözümünü Iron Man süper kahraman temasıyla süslenmiş özel bir sürüm halinde Uzak Doğu'nun beğenisine sundu.

Kırmızı ve altın renklerdeki telefon, arka kısmında Iron Man suretini taşırken yazılımı dahil her tarafından Marvel'in ünlü süpar kahramanına ait izler bulmak mümkün oluyor. Iron Man temalı arayüzün dışında kutu dizaynı ve Iron Man izleyicilerinin tanıyacağı Arc reaktörü şeklindeki kablosuz şarj aksesuarıyla konsepti tümüyle benimsediğini gösteren ürünün fiyatı ise pek uygun sayılmaz.



1100 dolar (2900 TL) seviyesindeki Galaxy S6 edge Limited Edition, yarın Güney Kore'de bin ürünlük ilk partıyla satışa sunulacak. Önümüzdeki ay Çin ve Hong Kong'da da piyasaya sürüleceği bildirilen telefonun Türkiye ve diğer ülkelerdeki satış durumu hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor.



Eklenme tarihi: 26.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler