Kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge ilk kez görüntülendi

Kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge ilk kez görüntülendi

Önümüzdeki pazar büyük bir akıllı telefon tanıtımına hazırlanan HTC ve Samsung, son haftaya kadar gizli tutmayı başardıkları amiral gemilerini etkinliğe günler kala internete sızmaktan alıkoyamadı. İlk önce One M9 modeline ait basın görüntüleri ve tanıtım videolarını gören sanal alem, dün gece ilk Galaxy S6 prototip görüntüleriyle karşılaşmıştı. Şimdi de sıra kavisli ekrana sahip Galaxy S6 sürümüne geldi.

Yine XDA forumundan internete servis edilen iki görsel, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge telefonlarını yan yana test etme şansı bulan bir forum kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Galaxy S6'ya kıyasla daha geniş bir kasayı beraberinde getiren S6 Edge, her iki kenarında da kavisli ekranın etkileyici esnekliğinden istifade ediyor olacak. Note Edge kadar derin bir kenar ekranı olmadığı için S6 Edge modelinde tüm fiziksel düğmeler cihazın sağ ve soluna yerleştirilmiş olacak.

5 ve 5,1 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 14 nm'lik sekiz çekirdekli Exynos 7420 çipset, 3 GB LPDDR4 RAM, 16 MP kamera, 5 MP ön kamera ve 2.600 mAh pil, ikinci Edge telefonuna eşlik edecek teknik detaylar arasında yer alıyor.



Eklenme tarihi: 26.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler