Galaxy S6 Edge AnTuTu test sonucu sızdı

Galaxy S6 Edge AnTuTu test sonucu sızdı

Samsung'un Galaxy S6 tanıtımına üç haftadan kısa süre kaldı. Giderek artan sızıntılara yeni Edge modeli de eklenince, iki üst düzey Samsung telefonunu gündemden düşmez oldu. Bugünkü sızıntısı da, S6 Edge'nin AnTuTu performans test sonuçları olarak basında yerini aldı.

64-bit destekli ARM Cortex-A57/53 işlemcilere sahip Exynos 7420 yongasının gücünü bir kez daha teyit eden yeni test sonuçları, aynı zamanda mobil pazarın yeni performans liderini de belirlemiş oldu. Yaklaşık 61 bin puanla rakiplerine büyük bir fark atan Galaxy S6 Edge, muhtemelen endüstri kaynaklarının rapor ettiği gibi 14 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilmiş bir çipsetten gücünü alıyor. Yeni üretim süreciyle birlikte Mali-T760 grafik işlemcisinin sekiz çekirdeğe çıkarılması da kavisli ekrana sahip sıra dışı telefonun rekor seviyedeki test sonucunu açıklığa kavuşturuyor.

5,1 inç Quad HD Super AMOLED ekran, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 20 MP ve 5 MP kameralarla donatılacağı yine bu test sonucu sayesinde ortaya çıkarılan SM-G925 model numaralı S6 Edge, 1 Mart tarihinde Galaxy S6 ile birlikte MWC 2015 kapsamındaki Galaxy Unpacked 2015 organizasyonunda sergilenecek.





Eklenme tarihi: 10.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler