Samsung Galaxy S6 Active görüntülendi

Samsung Galaxy S6 Active görüntülendi

Farklı kaynaklar tarafından Active markasını taşıyan yeni bir dayanıklı telefon geliştirdiği öğrenilen Samsung, S5 Active'nin halefi olan cihazını bugün resmen sertifikalandırdı. ABD'deki FCC kurumunun SM-G890A modeli için verdiği sertifika, firmnın S6 Active adını alması beklenen cihazını ülkedeki AT&T operatörüyle satmak üzere resmi izni aldığını gösteriyor.

Geçen sene ilk önce ABD'deki operatör sürümleri tanıtılan Active serisi telefon, muhtemelen bu sene de aynı şekilde tüketiciyle buluşturulacak. Resmi sertifikasının yanı sıra G890A model numaralı versiyonunun ilk prototip görüntüleri de internette yayımlanan Galaxy S6 Active büyük ölçüde netleşmiş oldu.

Tıpkı Galaxy S6 gibi 5,1 inç 2560 x 1440 piksel Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 14 nm Exynos 7420 çipset, 3 GB LPDDR4 RAM, 32 GB hafıza, 16 MP arka ve 5 MP ön kamerayla donatılacak olan S6 Active'nin gücünü alacağı pil 3500 mAh kapasiteli olacak. Yine çıkarılamayan türden olduğu bildirilen pili koruyan arka kapak, aşağıda da görebileceğiniz gibi Active serisiyle özdeşleşmiş dayanıklı ürün imajını yansıtacak. Suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan Android telefonun plastik fiziksel düğmelerle donatılması sebebiyle parmak izi okuyucu fonksiyonundan yoksun olacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 13.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler