Samsung Galaxy S6 active duyuruldu

Samsung Galaxy S6 active duyuruldu

Samsung'un gizli tutmakta zorlandığı yeni dayanıklı telefonu bugün resmen tanıtıldı. Galaxy S6'nın darbelere ve dış etkenlere karşı korumalı sürümü olan Galaxy S6 active, tıpkı geçen sene piyasaya sürülen selefi S5 active gibi ilk olarak AT&T operatörü tarafından satılacak. S5 active'nin dağıtımını kısıtlı tutan tecrübeli üreticinin uluslararası S6 active planları henüz netleşmedi.

5,1 inç Quad HD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 14 nm Exynos 7420 çipset, 3 GB LPDDR4 RAM, 32 GB artırılamayan hafıza, 16 MP arka, 5 MP ön kamera ve 3500 mAh pili bünyesinde barındıran S6 active, serinin ilk modeli Galaxy S6'dan %40 daha büyük bir pilden gücünü alıyor. Artan kalınlık ve kütleyle yalnızca daha sağlam bir kasa için mobiliteden ödün vermediğini gösteren Samsung, cihazı sadeleştirilmiş TouchWiz arayüzlü Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemiyle satışa sunacak.

AT&T operatörü tarafından 695 dolar perakende satış fiyatıyla ABD'de piyasaya sürülecek olan Galaxy S6 active, IP68 su/toz dayanıklılık ve Mil-STD-810G dış etkenlere karşı koruma sertifikalarının güvencesini arkasına alıyor. Kablosuz şarj desteği bulunan ürünün kamuflaj desenlı siyah ve mavi renk sürümleri mevcut olacak.



Eklenme tarihi: 8.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler