Su ve toza dayanıklı Galaxy S6 Active'den ilk basın görüntüleri

Su ve toza dayanıklı Galaxy S6 Active'den ilk basın görüntüleri

Emekliye ayrılan meşhur sızıntı kaynağı @evleak yeni paylaşımlar yapmaya başladı. Amerikalı operatörlere ait birkaç modeli gün yüzüne çıkaran güvenilir kaynak, son olarak Galaxy S6 Active modeline ait ilk basın görüntülerini internete servis etti. Daha önce bir prototipi görüntülenen S6 Active, Samsung'un son amiral gemisini kuvvetlendirilmiş bir kasa ile dayanıklı telefon kategorisine taşıyacak.

5,1 inç QHD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7420 çipset, 3 GB RAM, 16 MP arka, 5 MP ön kamera ve 3500 mAh pilli S6 Active, Samsung tarafından ilk önce ABD'deki operatörler üzerinde tüketiciyle buluşturulacak. Ardından S6 ve S6 edge kadar geniş olmayan bir satış ağıyla uluslararası sürümünün piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İki farklı renkte kamuflaj desenli modeli mevcut olan S6 Active, IP su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasının yanı sıra askeri düzeydeki MIL-STD-810G sertifikasıyla nem, yağmur, tuz, radyasyon, termal şok ve titreşime karşı güvenli bir yapı sunacak. 5 Haziran'da AT&T operatörü tarafından Amerikalı tüketicilerin beğenisine sunulacağı tahmin edilen cihazın diğer ABD operatörlerinde farklı bir isme sahip olabileceğini belirtelim.



Eklenme tarihi: 14.05.2015
Kaynak: @Evleaks

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler