Galaxy S5 zoom'a ait ilk görüntü ve test sonuçları internete sızdı

Galaxy S5 zoom'a ait ilk görüntü ve test sonuçları internete sızdı

SM-C115 model numarasını taşıyacak olan Galaxy serisinin yeni kamera telefonu internete sızdı. Kısa süre önce ilk görüntüsü ortaya çıkan ve Galaxy K Zoom adını taşıyacağı ileri sürülen cihaz, bugün Sammobile.com'un yayımladığı test sonuçlarıyla donanımsal olarak da detaylandırıldı. Önceki nesil Galaxy S4 zoom'dan çok daha güçlü bir çipsetin güç vereceği telefon-kamera melezi, yine 4,8 inç büyüklüğünde bir ekranı beraberinde getirecek.

Cihaz piyasaya sürüldüğünde, HD (1280 x 720 piksel) Super AMOLED ekran, 1,7 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A15, 1,3 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemcilerden oluşan altı çekirdekli Exynos Hexa yongada sistem çözümü, ARM Mali-T624 grafik birimi, 2GB RAM, microSD kart yuvası, 2,1 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, kızılötesi verici, GPS, Wi-Fi Direct, NFC çipi, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındırıyor olacak.

20,2 megapiksellik bir kamera sensörünün mevcut olduğu aygıt, 10x optik yakınlaştırma desteği, Xenon flaş ve OIS -optik görüntü sabitleyici- donanımıyla piyasaya sürülecek. Mayısta düzenlenecek Samsung ev sahipliğindeki özel bir etkinlikte sergilenmesi beklenen kamera-telefonun yaz döneminde satışa çıkacağı tahmin edilse de çıkış tarihi konusunda herhangi bir bilgi ortaya çıkmış değil. Oldukça iyi bir performans ortaya koyan Galaxy S5 zoom'un sentetik test sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler