Galaxy S5 Prime ve Galaxy Mega 2'nin ekran detayları ortaya çıktı

Galaxy S5 Prime ve Galaxy Mega 2'nin ekran detayları ortaya çıktı

Rakipleri 1440p ekranlı modeller piyasaya sürmeye hazırlanırken Samsung'un sektördeki son gelişmelere kayıtsız kalmasına ihtimal verilmiyor. Bu nedenle Güney Koreli üreticinin tepe yöneticileri reddetse de, yüksek çözünürlüklü yeni bir Galaxy S5 versiyonunun piyasaya sürülmesi kaçınılmaz görünüyor. Nitekim son dönemdeki söylenti ve iddiaların yanı sıra GSMArena.com'un internete sızdırdığı yeni veriler de, cihazın söylentilere konu olan ekran özelliklerini bir kez daha teyit etti. Yeni nesil bir OLED ekranla donatılacak üst düzey akıllı telefon, Full HD'den iki kat daha fazla pikseli yapısında barındıran bir çözünürlük standardı benimseyecek.

5,2 inç büyüklüğünde bir ekranla donatılacağı ifade edilen Galaxy S5 Prime, şirket içerisinde "Lentis" kod adıyla biliniyor. Telefonun G906 model numarasına sahip olduğu bilgisi, daha önce kısa süreliğine resmi Samsung internet sitesinde listelenen ürün sayfası sayesinde resmen doğrulanmıştı. 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü aygıtın LG G3 gibi yaz aylarının öne çıkacak süper telefonlarıyla rekabet etmesi bekleniyor.



S5 Prime sızıntısıyla birlikte Galaxy S5 mini'nin 4,5 inçlik HD (1280 x 720 piksel) bir panele sahip olacağını bildiren kaynak, şimdiye kadar Galaxy S5 Neo olarak bilinen G750 model numaralı Project K Mega'yı da detaylandırdı. G750'nin Galaxy Mega 2'den başkası olmadığını ileri süren güvenilir internet sitesi, telefon-tablet melezinin 6 inçlik HD bir ekranı yapısında ihtiva edeceğini iddia ediyor.

Henüz ne zaman tanıtılacakları belli olmayan Galaxy S5 Prime, Galaxy S5 mini ve Galaxy Mega 2, bu sızıntı sayesinde ekran özellikleri itibarıyla netlik kazanmış oldu. Üç cihazın da en geç yaz döneminin sonunda piyasaya sürülmeleri bekleniyor. Galaxy serisinin yeni üyelerine dair daha fazla bilgi için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 10.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler