Samsung'un Galaxy S5 kılıfları ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy S5 kılıfları ortaya çıktı

MWC 2014 kapsamındaki Galaxy S5 tanıtımı sırasında hiçbir resmi kılıf sergilemeyen Samsung, mobil aksesuar satıcılarını yeni amiral gemisi için ürettiği aksesuarlar hakkında bilgilendirmeye başladı. MobileFun.co.uk sitesi, S5'in resmi kılıflarını listeleyen ilk satıcı oldu. S View gibi mobil aksesuar endüstrisine damgasını vuran bir kılıfın da iki farklı versiyonuyla S5'e eşlik edeceği doğrulanmış oldu.

Protective Hard Case Cover Plus olarak bilinen ilk kılıf, Samsung'un standart formdaki tek aksesuarı. Cihazı dış ortamdan korumak üzere geliştirilen sert plastikten imal edilmiş koruyucu kılıf, 25 avro seviyesinden satışa sunulacak.



Siyah ve beyaz renk seçenekleri bilinen ilk S-View aksesuarı, aynı zamanda kablosuz şarj fonksiyonunu da beraberinde getiriyor. 67 avro fiyat etiketli aksesuar, Galaxy Note 3'teki kadar büyük bir ekran penceresi sayesinde kullanıcıya kılıfı açmadan cihaz üzerindeki çeşitli verilere ulaşabilmesini mümkün kılıyor.



Ön yüzü kapatan ve aynı zamanda cüzdan işlevi gören Flip Wallet kılıf da Galaxy S5'in resmi kılıf ailesindeki yerini çok yakında alacak. Siyah, beyaz, mavi, altın ve pembe renk seçenekleri bulunacak kılıfın ekranı kapatan bölümünü cüzdan olarak kullanmak mümkün. Samsung'un bu kılıf için 37 avro talep edeceği bildiriliyor.



Kablosuz şarjlı pahalı S-View kılıfının yanı sıra bu teknolojinin mevcut olmadığı standart S-View kılıf da çıkış yapacak. Siyah, beyaz, altın, mavi ve pembe olmak üzere Flip Wallet gibi beş farklı renk sürümünün eşlik edeceği kılıfın 55 avro civarında bir fiyatla tüketicinin beğenisine sunulması bekleniyor. Bildirilen fiyatların İngiltere için tavsiye edildiğini hatırlatalım.

11 Nisan'da Samsung Galaxy S5'in onlarca ülkede çıkış yapmasının ardından teknoloji mağazalarındaki yerini alacak orijinal S5 kılıfları hakkında daha fazla detay ve Türkiye satışı için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 7.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler