Galaxy S5 için ön sipariş alımı başladı

Galaxy S5 için ön sipariş alımı başladı

Hafta başında resmi tanıtımı gerçekleştirilen yeni Samsung amiral gemisi, şimdiden büyük perakendecilerin ön sipariş listelerine girdi. Galaxy S5'in hangi fiyatla piyasaya sürüleceğine dari ipuçları taşıyan ön sipariş ilanları, ilk olarak İngiliz Clove.co.uk ve Amazon üzerinden tüketicilerle buluşturuldu.

Galaxy S5'in çıkış tarihini 11 Nisan olarak duyuran Güney Koreli üretici, biri 2,1 GHz diğer 1,5 GHz saat hızındaki iki farklı işlem kümesine sahip sekiz çekirdekli Exynos 5422 çipseti, 2 GB RAM, 16 GB hafıza ve 5,1 inçlik Full HD Super AMOLED ekranıyla yeni amiral gemisinde Galaxy Note 3'ten pek de farklı olmayan bir donanım yapısı benimsiyor. Hatta 3 GB LPDDR3 RAM ve 32 GB dahili hafızalı Note 3'ün S5'e üstünlük sağladığını da söylemek mümkün.

Samsung'un yeni nesil bir çözüm piyasaya sürmek yerine bazı yazılım ve donanım yenilikleriyle geliştirdiği bir akıllı telefon olan Galaxy S5, son günlerde medyanın öngörüsünün aksine S4'ten daha ucuz piyasaya sürülmeyecek. 459£ ve 729€ fiyat etiketileriyle ön siparişe açılan aygıtın Türkiye fiyatı 2.200 TL civarında konumlanacak. 150 ülkede satışa çıkacak Galaxy S5, 11 Nisan veya bu tarihi takip eden günlerde Avea, Turkcell, Vodafone tarafından çeşitli kampanyalarla tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Samsung Galaxy S5 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 28.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler