Samsung Galaxy S5 mini Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Samsung Galaxy S5 mini Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Samsung'un küçük amiral gemisi nihayet ülkemizde piyasaya sürülüyor. Düşürülmüş donanım özelliklerine rağmen üst düzey telefonlarla aynı fiyata sahip olan lider akıllı telefon üreticisinin mini telefonu, istikrarlı bir şekilde serinin fiyat seviyesini yukarı çekmeye devam ediyor. Galaxy S3 mini ve S4 mini'den daha yüksek fiyatla satılacağı ilan edilen Galaxy S5 mini yaz sezonunun sonunda tüketiciyle buluşacak.

4,5 inçlik HD Super AMOLED ekranıyla OLED panellerin orta seviyedeki temsilcisi konumundaki S5 mini, 1,4 GHz saat hızındaki dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset ve 1,5 GB LPDDR2 sistem belleğini beraberinde getiriyor. Samsung Galaxy S5 miniParmak izi okuyucu, nabız ölçer, IP67 su, toza karşı dayanıklılık sertifikası, 2.100 mAh pil ile siyah, beyaz, mavi, altın renk seçenekleriyle öne çıkan mini Galaxy S5, 29 Ağustos'ta büyük teknoloji mağazalarında sergilenmeye başlayacak. Resmi satışın yakında internet üzerinden başlayacağı tahmin ediliyor.

1299 TL olarak belirlenen Samsung Galaxy S5 mini'nin çıkış fiyatı, umarız en kısa süre içerisinde ciddi bir indirim alır. Aksi takdirde Güney Koreli üretici için bu fiyat ve donanımla satış başarısı uzak bir hayal.



Eklenme tarihi: 21.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler