Samsung Galaxy S5 mini ilk kez görüntülendi

Samsung Galaxy S5 mini ilk kez görüntülendi

Bu seneki mini akıllı telefonunu SM-G800 model numarasıyla piyasaya süreceği kesinleşen Samsung, henüz yeni orta düzey çözümünü ne zaman tanıtacağını açıklamadı. Ancak firmanın resmi açıklamasından önce telefonun ilk görüntüsü internete sızdırıldı. Evleaks'ın servis ettiği yeni bir görsel, resmi Samsung internet sitesinde kısa süreliğine listelenen Galaxy S5 Dx adlı bir cihazı gözler önüne seriyor.

Galaxy S5 için de sunulan mavi, siyah ve beyaz renk seçeneklerine ek olarak turuncu ve Lime versiyonları da bulunacak Galaxy S5 mini, orijinal cihaz ile aynı tasarımı paylaşacak. 4,5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) Super AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1,5 GB RAM ve 8 MP çözünürlüklü bir kamerayı beraberinde getirmesi beklenen telefon, giriş-orta segmentine yakın seviyede bir donanım paketini yapısında ihtiva edecek. Cihazın buna rağmen taşıdığı Galaxy S5 markası nedeniyle olması gerektiğniden daha pahalı fiyatlandırılacağı tahmin ediliyor.

Önceki mini modellerini orta seviyedeki AMOLED ekran kullanımını artırmak için lider tayin eden Güney Koreli üretici, bu sene HD çözünürlük standardına geçiş yaparak OLED ekranlı ekonomik telefon çalışmalarında önemli bir yatırıma daha imza atmış olacak. Android telefonun yaz aylarında satışa sunulacağı bildiriliyor.



Eklenme tarihi: 7.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler