Samsung Galaxy S5 Kılıfları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy S5 Kılıfları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy ailesinin son üyesi Galaxy S5 geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. Samsung severlerin dört gözle beklediği cihaz satış noktalarında hızla yer almaya başlarken, kılıfları da MobilCadde.com’da sahiplerini bekliyor.

Piyasadaki en iyi ekrana sahip Samsung Galaxy S5 bildiğiniz üzere rakiplerine fark atmayı hedefliyor. Birçok üstün özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan cihazı korumak ta telefon alıcısının en büyük görevi oluyor. Bu noktada MobilCadde.com da kılıf arayan galaxy s5 kullanıcılarına bir çok alternatif sunuyor. Telefonun tamamını koruyan kapaklı kılıflar, havalı görünüme sahip metal bumper kılıflar, yanınızda kart taşıma kolaylığı sağlayan cüzdanlı kılıflar ve daha nicesi... Galaxy S5 telefonunuz için aradığınız her çeşitte kılıfa kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Üstelik MobilCadde.com aynı gün kargo seçeneğiyle kılıf ve aksesuarlarınız ertesi gün adresinizde olabiliyor.

Samsung Galaxy S5 kılıfları MobilCadde.com vitrinlerinde alıcılarını bekliyor. Bu efsanevi telefona sahip olduktan sonra ekran filmi ve kılıf seçimi için MobilCadde.com’a uğramayı ihmal etmeyin.

Samsung Galaxy S5 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tüm Samsung Galaxy S5 kılıf ve aksesuar çeşitlerini incelemek ve satın almak için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler