Galaxy S5'in ilk kılıfları ortaya çıktı

Galaxy S5'in ilk kılıfları ortaya çıktı

Birkaç gün önce Galaxy S5'i gün yüzüne çıkaracağı Unpacked 2014 etkinliği için davetiye dağıtımına başlayan Samsung, mart ayı içerisinde yeni amiral gemi akıllı telefonunu piyasaya sürmüş olacak. S5'in yaklaşan çıkış tarihi ise; aksesuar ve kılıf üreticilerine ait uyumlu çözümlerin yavaş yavaş satış sitelerinde görünmesini beraberinde getirdi. İngiliz mobil cihaz aksesuarları sitesi MobileFun.co.uk, ilk Galaxy S5 kılıflarını listeleyen satıcı oldu.

Trident markalı çok sayıda silikon kılıf ilanlarını internet sitesi üzerinden müşterilerinin beğenisine sunan firma, Güney Koreli üreticinin yeni Galaxy S cihazına ait bazı tasarım detaylarını da ortaya çıkarmış oldu. Arka kısmındaki kamera, flaş konumlandırması Galaxy Note 3'ü andıran telefon, sağında, solunda, üstünde ve altındaki giriş, çıkış veyahut düğmeler hususunda önceki modellere kıyasla herhangi bir değişikliği beraberinde getirmiyor. Kılıflar, Samsung tarafından üretileceği bildirilen parmak izi okuyucunun cihaz üzerindeki konumuna dair de hiçbir bilgi sunmuş değil. Biyometrik sensörün iPhone 5s gibi ön yüze entegre edilme ihtimali konuşuluyor.

5,25 inç Quad HD (2540 x 1440 piksel) Super AMOLED ekran, 64-bit destekli Exynos 5430 veya Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM, 32, 64 GB dahili hafıza, 16 MP ana, 3,2 MP ön kamera, 3.200 mAh pil ile donatılması beklenen Galaxy S5'in teknik özelliklerinin tamamı 24 Şubat tarihinde MWC 2014 kapsamında düzenlenecek özel Samsung basın konferansında yayımlanacak. Bu tarihe kadar Galaxy S5'e ait olduğu ileri sürülen kılıf ve diğer ürünlerin gerçekten bu model için dizayn edilip edilmediğini teyit etmek mümkün olmayacaktır.



Eklenme tarihi: 6.02.2014
Kaynak: MobileFun.co.uk

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler