Samsung Galaxy S5 için Android 5.0 güncellemesi ikinci kez sızdı

Samsung Galaxy S5 için Android 5.0 güncellemesi ikinci kez sızdı

Android işletim sisteminin yeni versiyonu artık resmen piyasaya sürüldü. Tüketiciler, mobil cihazları için bir güncelleme bekliyor ve Google, aylar öncesinden port çalışmalarına başlayan üreticilerinden emin. Aralıkta üst düzey modellerin güncellenmeye başlayacağı bilgisini yayması sonrası üzerindeki baskı azalan firmalar, son sürat geliştirme faaliyetlerine devam ediyor. En azından Samsung cephesinde vaziyetin böyle olduğunu gerçekleştirilen son sızıntıyla anlamış bulunuyoruz.

Bir ay kadar önce Android L tabanlı ilk Samsung yazılımını internete sızdıran Sammobile sitesi, ele geçirme fırsatı yakladığı ikinci deneme sürümünü de inceleyip sonuçlarını internete servis etti. Artık Android 5.0 sürümünü resmen taşıdığı belirtilen LRX02E yapı numaralı işletim sisteminden gücünü alan geliştirme aşamasında yazılım, bir aylık süre zarfından Güney Koreli üreticinin büyük mesafe katettiğini gösteriyor. Galaxy Note 4'te kullanılan parmak iziyile kilit açma ekranı, yenilenen renk paleti, Material Design anlayışıyla yeniden tasarlanan çekirdek uygulamalar, Lollipop düzenlemeleriyle paralellik gösteren yeni uyarı çubuğu ve daha niceleri yeni yazılım paketine yerleştirilmiş bulunuyor.

Henüz bir üretici yazılımı sızdırmak için erken olduğunu düşünen kaynak site, ikinci güncelleme yazılımının çok daha stabil ve hızlı çalıştığını da ekliyor. Aşağıda yine Sammobile.com tarafından hazırlanan yazılımın kısa inceleme videosunu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler