Samsung'un yeni dayanıklı telefonu Galaxy S5 Active duyuruldu

Samsung'un yeni dayanıklı telefonu Galaxy S5 Active duyuruldu

Samsung, geçtiğimiz yıl dayanıklı telefon ailesini üst düzey çözümlerle sektörde temsil etmeye başlamıştı. Galaxy S4 Active adındaki bu dayanıklı akıllı telefonun halefi bugün resmen gün yüzüne çıktı. ABD'de hizmet veren AT&T operatörü ile işbirliğine giden Samsung, yeni dayanıklı cep telefonu Galaxy S5 Active'yi bugün hem resmen duyurdu hem de operatör abonelerinin beğenisine sundu.

Galaxy S5 ile aynı donanım özelliklerini beraberinde getiren S5 Active, Corning Gorilla Glass 3 ile korunan 5,1 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ,128 GB'ye kadar microSD kart desteği, 16 MP Samsung ISOCELL kamera, 2 MP ön kamera, Active Zone uygulaması için adanmış özel fiziksel düğme, 2.800 mAh pil ve TouchWiz arayüzlü Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle satışa çıktı. Samsung Galaxy S5 ActiveCihazı diğer üst düzey akıllı telefonlardan ayıran yönü ise, IP67 sertifikasıyla su ve toza karşı dayanıklılığı tescillenmiş; kum, toz, nem, sarsılma, radyasyon, termal şok ve benzeri etkenlere direnç sağlayacak şekilde dizayn edilmiş dış aksamı.

Amerikan ordusuna ait bir askeri dayanıklılık standardı olan MIL-spec 810G sertifikasına sahip Galaxy S5 Active, halihazırda 715$ sözleşmesiz perakende satış fiyatıyla AT&T abonelleri tarafından sartın alınabiliyor. Dayanıklı telefon, yaz aylarında dünya genelinde piyasaya sürülmüş olacak. Kaba yapıdaki plastik telefon, asker yeşili, titanyum grisi ve kırmızı renk seçeneklerine sahip.

Samsung Galaxy S5 Active sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler