Galaxy S5 Active'nin ilk basın görseli sızdı

Galaxy S5 Active'nin ilk basın görseli sızdı

Dayanıklı akıllı telefon pazarı için ilk kez geçtiğimiz yıl Active isimli bir Galaxy S telefonu piyasaya süren Samsung, bu sene de benzer bir cihaz çıkaracak. Galaxy S4 Active modelinin devamı niteliğindeki yeni telefon, kısa süre önce yayınlanan prototip videolarının ardından ilk basın görüntüsüyle de internete sızdırıldı. SM-G870 model numarasıyla satılacağı bildirilen telefonun Galaxy S5 ile büyük benzerlik göstermesi bekleniyor.

İlk Active telefonunda olduğu gibi AMOLED yerine LCD ekranla donatılması beklenen Galaxy S5 Active, 5,1 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğündeki bu ekranın yanı sıra 2,5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 330 grafik birimini bünyesinde barındıran Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2 GB LPDDR3 RAM, 16 MP Samsung ISOCELL kamera sensörü, fiziksel dolaşım düğmeleri ve bazı yazılımsal fonksiyonlar için özel olarak atanmış Active düğmesine sahip olacak.

Köşeleri darbeleri emme gücünü artırmaya yönelik olarak yeniden dizayn edilen ve su, toza karşı dayanıklılığı geliştirilen S5 Active'nin önümüzdeki ay düzenlenecek olan büyük Samsung tanıtım etkinliğinde sergileneceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 23.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler