Samsung Galaxy S5 Active Avrupa'da satışa çıkıyor

Samsung Galaxy S5 Active Avrupa'da satışa çıkıyor

Samsung, geçen sene üst düzey dayanıklı akıllı telefon segmentine yatırım yapmaya başlamıştı. Bu yıl su ve toz geçirmezlik sertifikasına sahip bir amiral gemi çıkarmasına rağmen yine dayanıklılığı artırılmış üst segment bir Galaxy piyasaya sürüldü. Yalnızca Amerikalı operatörler tarafından satışı gerçekleştirilen Galaxy S5 Active, edinilen yeni verilere göre Avrupa yolunda.

Sammobile sitesi, S5 Active'nin Avrupa pazarına sunulacağı bilgisini okuyucularıyla paylaştı ve aygıtın renk seçenekleri ile tavsiye edilen satış fiyatı bilgisini gün yüzüne çıkardı. 5,1 inç 1080p Super AMOLED ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 16 MP kamera, 2.800 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip dayanıklı telefon, gümüş ve yeşil renk sürümleriyle Avrupa'daki tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Galaxy S5 Sport gibi farklı isimlerle de satışı gerçekleştirilen S5 Active'nin Avrupa fıyatı, 629 avro olarak belirlenmiş. IP67 ve şok, sıcaklık, nem ve yağmur gibi etkenleri kapsayan Mil-STD 810G sertifikasına sahip aygıtın Türkiye'de satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Samsung Galaxy S5 Active sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler