Samsung Galaxy S4 Zoom adında bir telefon hazırlıyor iddiası

Samsung Galaxy S4 Zoom adında bir telefon hazırlıyor iddiası

Her ne kadar akıllı telefonların kameraları günden güne çok daha iyi performans sergiler olsa da, hazırlanan cihazlar telefon odaklı olduğu için fotoğraf makinelerinde sunulan performans kullanıcıları bazen memnun etmiyor.

Firmalar da bunun bilincinde olarak kamera merkezli telefonları ile dikkat çekmek istiyorlar. Bunun en güzel örneği ise Nokia 808 PureView modeli. Sony de geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız Honami kod adlı ve çok gelişmiş bir kameraya sahip olacak telefon için hazırlıklara başlamışken, bir haber de Samsung’dan geldi.

Galaxy S4 Zoom şeklinde adlandırılan ve 16 MP çözünürlükte gelişmiş bir kameraya sahip olacak telefon, Samsung’un daha önce de piyasaya sürdüğü Galaxy Camera modelinin sensörünü kullanacak. Donanım olarak ise Galaxy S4’e göre biraz daha kısılmış özellikler kullanılması olası.

Şimdilik hakkında kesin bir bilgi olmayan telefonun IFA 2013’de görücüye çıkması beklenirken, tasarım olarak Galaxy S4 mini ile benzer bir yapıya sahip olacağı da ayrıca belirtiliyor.



Eklenme tarihi: 8.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler