Samsung Galaxy S4 Türkiye tanıtımı yapıldı ve biz de oradaydık

Samsung Galaxy S4 Türkiye tanıtımı yapıldı ve biz de oradaydık

14 Mart’ta Dünya ile buluşan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S4, uzun bir bekleyişten sonra Türkiye ile de bugün Çırağan Sayarı’nda gerçekleştirilen görkemli bir tanıtımla buluştu.


Basın mensuplarının ve Mobiletisim.com ailesi olarak bizim detaylıca inceleme fırsatı bulduğu Galaxy S4’ün, hem kendisini hem de aksesuarları taraflı tarafsız herkes tarafından büyük beğeni topladı. Sahneye çıkan Samsung Elektronics Türkiye Başkanı SungYong Hong, Türkiye ile Güney Kore arasındaki özel bağa dikkat çekerken ülkemize verdikleri önemi bu özel tanıtım etkinliklerinin 11 ülkede yapıldığını ve Türkiye’nin de bu ülkeler içinde yer aldığının altını çizdi.


Tanıtımda daha sonra Samsung Galaxy S4’ün kamera yetenekleri tanıtılırken, hem ön hem arka kamera ile aynı anda fotoğraf çeken ikili kamera, hareketlerin detaylarını kaçırmamanız için birçok fotoğrafı birleştiren Drama Shot ve artık konuşan fotoğraflar sloganı ile sesli fotoğraf özellikleri tanıtıldı. Eğlenceyi paylaşmanızı sağlayan Group Play sayesinde aynı müziği aynı anda farklı telefonlarda dinleme özelliği de ayrıca üzerinde durulan başka bir Samsung Galaxy S4 özelliği olarak karşımıza çıktı.


Yaşam koçu olarak tanıtılan S Health ise basın mensuplarının ve bizi heyecanlandıran başka bir özellik olarak dikkat çekti. Donanım daha çok yazılımları üzerinde durulan tanıtımda vurgulanan bir diğer özellikte Samsung Galaxy S4’ün üstünde yer alan 9 farklı sensör. Bu sensörler sayesinde telefon çok daha akıllı bir yapıya bürünürken, Air View, Eye Scroll, Smart Pause gibi telefona dokunmadan yapabileceğiniz birçok farklı işlemi de mümkün kılıyor.

Samsung’un kendi anında mesajlaşma ve iletişim yazılımı ChatOn’la ilgili de örnekler verilen tanıtımda ChatOn sayesinde yapabileceğiniz telefonunuzun ekranını paylaşma özelliği de beğenilen Galaxy S4 yetenekleri arasındaki yerini aldı.


5 inçlik Full HD Super AMOLED ekranı, 1.9 GHz 4 Çekirdek İşlemci / 1.6 GHz Sekiz Çekirdek İşlemci gibi performans canavarı işlemcisi, 13 MP ile görüntü yeteneklerini üstü düzeye çıkaran Samsung Galaxy S4’ün teknik deyatlarını aşağıda size sunarken, galeriden Samsung Galaxy S4 Türkiye tanıtımının fotoğraflarına bakabilirsiniz.

Samsung i9500 Galaxy S4 özellikleri:

Samsung i9500 Galaxy S4
  • 69.8 x 136.6 x 7.9 mm boyutlarında, 130 g gram ağırlık
  • 16777216 renkli, 1080 x 1920 px 4.99 inç, dokunmatik ekran
  • 16/32/64 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 13 MP, 4128 x 3096 pixels kamera, Flaş, Otomatik netleme
  • FM Radyo, Bluetooth , 3G, Wireless , Wifi Hotspot, GPS, NFC, DLNA,
  • Google Android Android OS, v4.2 (Jelly Bean) işletim sistemi Çift simkart desteği
  • Exynos 5 Octa 5410 1.9 GHz 4 Çekirdek İşlemci / 1.6 GHz Sekiz Çekirdek İşlemci , 2 GB RAM, ROM, PowerVR SGX 544MP grafik işlemci


Samsung i9500 Galaxy S4 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 24.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler