Samsung Galaxy S4 Smart App Challenge 2013 yarışması

Samsung Galaxy S4 Smart App Challenge 2013 yarışması

Geçtiğimiz sene Galaxy Note için yaptığı yarışmayı tekrar düzenleyen Samsung, amiral gemisi modeli Galaxy S4’ün Group Play özelliğinde kullandığı birden fazla Galaxy S4’ün birbirine bağlanabildiği ve ortak hareket ettiği özelliğiyle ilgili uygulama geliştirme yarışması yapıyor.

Smart App Challenge 2013 ismiyle yapılan etkinlikte Smasung Chord SDK’sı kullanılarak geliştirilen uygulamalar farklı kriterlerde değerlendirilecek. Bu kriterler farklılık, ticari potansiyel, tasarım, kullanılabilirlik ve fonksiyonellik olacak.

20 Haziran’da başlayacak başvuru sürecinden sonra etkinlik 31 Ağustos tarihi itibari ile son bulacak. Yarışma sonucunda ise geliştirilen en iyi 10 uygulama toplamda 800 bin doları bulan bir para ile ödüllendirilecek. Birinci 200 bin dolar, ikinci olan üç uygulama 100 bin dolar ve üçüncü olan diğer 6 uygulama da 50 bin dolar para ödülünün sahibi olacak.

Ülkemizdeki geliştiricileri de ilgilendiren Smart App Challenge 2013 yarışmasıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi sayfanın resmi sitesine buradan ulaşarak alabilirsiniz. Kim bilir, belki de birinci bizim ülkemizden çıkar, ne dersiniz?



Eklenme tarihi: 23.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler