Siyah suni deri kapaklı Galaxy S4 ve S4 mini piyasaya sürüldü

Siyah suni deri kapaklı Galaxy S4 ve S4 mini piyasaya sürüldü

İlk kez Galaxy Note 3'e uygulanan suni deri arka kapak tasarımı, kısa süre önce iki yeni Samsung çözümüne daha entegre edilmişti. Güney Koreli üretici, dünya genelindeki birçok resmi internet sitesinde listelediği bu yeni versiyonları tüketiciyle buluşturmaya başladı.

Galaxy S4 ve Galaxy S4 mini'nin onlarca farklı sürümünden biri olan siyah suni deri kapaklı cihazlar, aygıtların orijinal parlak plastik kapaklarına kıyasla çok daha şık bir dizaynla satışa sunulacak. Henüz hangi ülkelere hangi tarihte giriş yapacağı kesinleşmemiş olan dikişli suni deri kapağa sahip akıllı telefonların şubat ayı içerisinde Türkiye'ye geleceği tahmin ediliyor.

24 Şubat'ta Galaxy S5 akıllı telefonu ve birkaç ay içerisinde bu modelin mini sürümünü tanıtacak Samsung, eski iki modelini iyileştirilmiş bir kasa tasarımıyla yeniden piyasaya sürerek ucuzlayan bu cihazların mevcut satış grafiğini koruyabilmesini umuyor. Muhtemelen Galaxy S4 ve S4 mini'nin perakende satış fiyatı önümüzdeki haftalarda daha da aşağılara çekilecektir.



Eklenme tarihi: 8.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler