Samsung Galaxy S4 için Android 4.3 işletim sistemli test yazılımı sızdı

Samsung Galaxy S4 için Android 4.3 işletim sistemli test yazılımı sızdı


Geçen hafta Android 4.3 işletim sistemi güncellemesiyle ilgili yeni bir açıklama yayımlayan Samsung, Galaxy S4 kullanıcılarının ekim sonuna kadar son sürüme güncelleneceklerini müjdelemişti. Bu bildirinin ilan edilmesinden günler sonra Sammobile sitesi, firmanın test yazılımlarından birini internete sızdırdı. 4G iletişim teknolojisine destek sunan GT-I9505 model numaralı Galaxy S4 versiyonuna yüklenebilen üretici yazılımı, en yeni Android sürümünün yanı sıra birçok yazılımsal iyileştirmeyi de beraberinde getiriyor.

I9505XXUEMI8 yapı numaralı yazılım sayesinde Galaxy S4'ün AMOLED ekranı daha doğru renkler üretebilecek, daha keskin bir görüntü oluşturabilecek. OpenGL ES 3.0 grafik API desteği, Bluetooth 4.0, Low Energy, yenilenmiş QWERTY ekran klavyesi, Samsung Wallet uygulaması, Samsung KNOX üst düzey korumalı kullanım deneyimi, okuma modu ve daha birçok yenilikle birlikte gelen yükseltme, daha hızlı ve sorunsuz bir arayüzleri gelecek.

Qualcomm işlemcili uluslararası Galaxy S4 sahipleri tarafından kullanılabilecek üretici yazılımını Sammobile internet sitesinden indirebilirsiniz. Henüz geliştirilme aşamasında olan güncellemenin günlük kullanımda bazı sorunlar oluşturabileceğini belirtelim. Deneme yazılımından görüntüler için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 1.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler