Samsung Galaxy S4 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi görüntülendi

Samsung Galaxy S4 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi görüntülendi

Sammobile sitesinin Lollipop tabanlı yazılım incelemeleri devam ediyor. Samsung sızıntılarıyla ünlü olan güvenilir kaynak, Galaxy S5 için incelediği iki test yazılımının ardından son olarak 2013 model amiral gemi modeli Galaxy S4 için hazırlanmakta olan Lollipop güncellemesini detaylandırdı.

LRX02E yapı numarasını taşıyan üretici yazılımı, Google'nin birkaç gün önce yayımladığı LRX21M numaralı en güncel Android 5.0 dağıtımından çok daha eski. İşletim sisteminin henüz nihai sürüme ulaşmaması hasebiyle günlük kullanıma uygun olmayan yazılım, yalnızca Exynos çipsete sahip I9500 Galaxy S4'e destek sunuyor. Material Design anlayışı çerçevesinde yeniden yorumlanan TouchWiz kullanıcı arayüzüyle süslenen Android 5.0 Lollipop, S4 kullanıcılarına yepyeni bir mobil cihaz deneyiminin kapılarını aralayacak.

Kart tabanlı yeni uyarı merkezi, yenilenen renk paleti, yeni menü düzenlemeleri ve geçiş efeklerini bünyesinde barındıran Galaxy S4 için Android 5.0 yükseltmesi, en iyi ihtimalle 2015 başında yayımlanmaya hazır hale gelecek. S4 kullanıcılarının Galaxy Note 4, Galaxy S5 ve Galaxy Note 3 sahiplerini takip eden bir güncelleme takvimine yerleştirildiği tahmin ediliyor. Samsung'dan yıl sonuna doğru güncelleme dağıtımı hakkında detaylı bir açıklama gelecektir. Resmi bilgilendirmeye kadar diğer söylenti ve sızıntıları buradan takip edebileceksiniz.

Samsung I9500 Galaxy S4'ün Android 5.0 Lollipop test yazılımıyla incelendiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler