Galaxy S4 için Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başladı

Galaxy S4 için Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başladı

Galaxy S5 ve Galaxy Note 3 telefonlarından sonra Samsung'un iki sene önceki amiral gemisi de Lollipop sürümüne güncellenmeye başladı. Yine Rusya ile başlayan yeni üretici yazılımının Avrupa dağıtımı, 1,05 GB büyüklüğünde devasa OTA paketiyle Galaxy S4 kullanıcılarına ulaştırılıyor.

Android işletim sistemine entegre edilen yeni ART runtime'si sebebiyle cihazın dahili hafızasında en az 950 megabayt daha fazla yer işgal edeceği bildirilen Android 5.0.1 Lollipop yükseltmesi, kullanıcının uygulama sayısına göre 3 gigabayta kadar boş depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Henüz diğer ülkelerde başlatılmamış olan Galaxy S4 için Lollipop güncellemesi, yeni Android versiyonunun tüm yenilikleri, yeni kilit ekranı, yeni uyarı merkezi, yeni renk paleti, Material Design anlayışıyla bağdaşacak şekilde düzenlenmiş TouchWiz arayüzü ve ek yazılımsal fonksiyonları bünyesinde barındırıyor.

Şubat-mart döneminde Türkiye ve dünyadaki diğer ülkelerde de kullanıcıların beğenisine sunulacağı tahmin edilen Galaxy S4'ün yeni üretici yazılımı, Kies ya da cihazınıza ulaşacak OTA güncelleme uyarısı aracılığıyla yüklenebilecek. Resmi yazılım dosyası yayımlanır yayımlanmaz güncelleme rehberimizi de sizlerin kullanımına sunacağız.



Eklenme tarihi: 1.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler