Galaxy S4 için Android 4.4.2 KitKat işletim sistemli yazılım sızdı

Galaxy S4 için Android 4.4.2 KitKat işletim sistemli yazılım sızdı

Samsung'un kasım ayından beri üzerinde çalıştığı Android 4.4 KitKat işletim sistemi güncellemesine dair ilk somut veriler, Sammobile.com tarafından internete sızdırıldı. Galaxy S4 için test amacıyla hazırlanmış bir üretici yazılımı paketini okuyucularıyla paylaşan internet sitesi, birkaç gündür kullandıkları yazılımın oldukça stabil çalıştığını ve günlük kullanımda ciddi sorunlara yol açmadığını bildiriyor.

I9505XXUFNA1 yapı numaralı ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi versiyonlu firmware, 2 Ocak 2014 tarihinde paketlenmiş. Sadece Snapdragon çipsetli Galaxy S4 ile uyumlu olan yazılım dosyası, 1,5 gigabayt büyüklüğünde. Sanılanın aksine yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzüyle donatılmamış olan ilk KitKat test yazılımı, birtakım küçük sorunlar dışında final sürüme yakın bir görünüm çiziyor.



Android 4.3 ve Android 4.2.2'li yazılımlara kıyasla belirgin şekilde daha yüksek performanslı çalışan ve daha stabil bir arayüzü beraberinde getiren I9505XXUFNA1, KitKat sürümünün başlıca görsel yeniliklerinden beyaz durum çubuğu ögelerini beraberinde getiriyor. Kilit ekranına kamera uygulaması kısayolu ekleyen ve ekran klavyesinin yatay moddaki görünümünü düzenleyen Samsung, bu yazılımla S4'ün sentetik test araçlarında daha yüksek puanlar elde etmesini sağlıyor.

Test yazılımına dair tüm detayları aşağıdaki kaynak bağlantısında bulabilirsiniz. Dilerseniz Android 4.4.2 KitKat işletim sistemli yazılımı hemen şimdi GT-I9505 model numaralı cihazlara yükleyebilirsiniz. Ancak tecrübeli olmayan cihaz sahiplerine bu işlemi uygulamaları tavsiye edilmemektedir.



Eklenme tarihi: 10.01.2014
Kaynak: Sammobile

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler