Galaxy S3 ve Galaxy S4 için Android 4.3 yeniden dağıtılmaya başladı

Galaxy S3 ve Galaxy S4 için Android 4.3 yeniden dağıtılmaya başladı

Galaxy S4 için ekimde, Galaxy S3 içinse kasım ayı başında yayımlanan yeni işletim sistemi güncellemesi, yaşanan problemler nedeniyle birçok bölgede tamamen durdurulmuştu. Sistem belleği yönetimiyle ilgili hatalar yüzünden stabil bir kullanım tecrübesi sunamayan yazılımlar artık yeniden dağıtıma hazır.

Samsung, Android 4.3 Jelly Bean sürüm güncellemesini Avrupa'daki Galaxy S3 ve Galaxy S4 sahipleriyle yeniden buluşturmaya başladı. Tüketiciler tarafından da doğrulanan bu gelişme, henüz üreticinin resmi açıklaması yayımlanmamış olsa da cihaz sahiplerini heyecanlandırmaya yetti. Başta TRIM desteği olmak üzere birçok yeni fonksiyon ve yeniliği bünyesinde barındıracak yükseltme, Samsung'un mevcut amiral gemisine geniş çaplı görsel değişiklikler getirmeyecek. Fakat önceki üst düzey Galaxy S modeline sahip kullanıcıları büyük yenilikler bekliyor.

TouchWiz Nature 2.0'dan esinlenilerek yeniden düzenlenmiş bir arayüze sahip olan Galaxy S3'ün son güncellemesi, yeni kilit ekranı, yeni ekran renk paleti ayarları, yeni GPU sürücüleri ve en güncel Samsung uygulama ve yazılımlarını yapısında ihtiva ediyor. Önceki dağıtımdan çok daha sorunsuz bir sisteme sahip olacak üretici yazılımının ayrıca, yükselen RAM kullanımına da çözüm olacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S3 ve Galaxy S4 tüketicilerine OTA yoluyla ulaştırılan yükseltmenin yıl sonuna kadar Türkiye'de de dağıtıma çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 30.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

saban soylemez - 30.11.2013 21:35:00
Note 2 için 4.3 ne zaman geliyor?
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler