Samsung Galaxy S3 için Android 4.3 sürümlü deneme yazılımı

Samsung Galaxy S3 için Android 4.3 sürümlü deneme yazılımı

Önümüzdeki haftalarda resmen dağıtılmaya başlayacağı tahmin edilen Samsung'un geçen seneki amiral gemisi Galaxy S3 için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesinin ilk test yazılmı sızdı. Vodafone Almanya damgalı resmi dağıtım, kullanıcıların ilk raporlarına göre, günlük kullanımda sorun teşkil edecek ciddi hatalara sahip değil ve oldukça stabil. Yine Sammobile.com tarafından servis edilen yazılım, son dönemde söylentilere konu olmaya başlayan sistem belleği yetersizliği nedeniyle S3 güncellemesinin rafa kaldırıldığı iddialarının asılsız olduğunu da gözler önüne serdi.

930 MB büyüklüğe ve I9300XXUGMJ9 yapı numarasına sahip üretici yazılımı, Google'nin Jelly Bean sürüm ailesindeki en güncel versiyon olan Android 4.3 üzerine inşa edilmiş. Galaxy S4 ve Galaxy Note 3'e eşlik eden TouchWiz Nature UX kullanıcı arayüzünün ikinci versiyonundan bazı izler taşıyan dağıtımın halen eski S3 ana ekran ve çekirdek uygulama düzenini kullandığı gözlemleniyor.

Samsung'un yüksek güvenlikli yazılım paketi KNOX'tan yoksun test yazılımı, geliştirme çalışmalarında henüz son aşamaya ulaşmamış gibi görünüyor. Kasım sonuna doğru ilk olarak uluslararası GT-I9300 Galaxy S III sahiplerine ulaştırılmaya başlayacak yükseltme, aygıtın kullanıma bağlı zamanla yavaşlama problemini kökten çözecek ve daha sorunsuz bir arayüz denemeyimi sunacak. Dilerseniz bu yazılımın 26 Eylül tarihli deneme paketini buradan indirip cihazınza kendiniz kurabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.11.2013
Kaynak: Sammobile

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler