Samsung Galaxy S3 ekran kilit ikonları nasıl değiştirilir

Samsung Galaxy S3 ekran kilit ikonları nasıl değiştirilir

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte kullanım çeşitliliği ve telefonların artık kişiselleştirilmesi farklı bir önem kazandı. Birçok fonksiyona sahip bu cihazları kendi kullanım alışkanlıklarımıza göre kişileştirmek ise işlemlerimizi daha çabuk ve kısa sürede yapmamızı sağlıyor.

Samsung Galaxy S3 akıllı telefonumuzda da bizim için önemli olan uygulamaları telefonumuzun ekran kilidine koyarak, çok kullandığımız uygulamalara daha kolay erişim sağlayabiliyoruz. Peki bunu nasıl yapacağız?

Telefonumuzun ilk önce menü, sonrasında ayarlar kısmına giriyoruz. Settings/Ayarlar menüsünde kişisel başlığı altında lock screen options/kilit ekranı seçeneklerine giriyoruz. Burada karşımıza çıkan üç seçenekten kilit ekranına girdiğimizde karşımıza ilk sırada shortcuts/kısayol çıkıyor. İşte bu kısmı etkin hale getirdiğimizde telefonumuzda bulunan uygulamalardan istediklerimizi kilit ekranına koyabiliyoruz. Böylece telefonumuz kilitliyken ulaşmak istediğimiz uygulamayı ekranın ortasına sürükleyerek hemen başlatabiliyoruz.

Nasıl yapacağınıza dair videoyu aşağıdan izleyebilir, aynı şekilde telefonunuzun kilit ekranını kişiselleştirebilirsiniz. Aynı zamanda merak ettiğiniz soruları hem http://www.facebook.com/ceptelefonunuz hem de https://twitter.com/mobiletisim iletişim kanallarından bize sorabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 28.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler