Galaxy S3'ün Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi netleşiyor

Galaxy S3'ün Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi netleşiyor

Android 4.4 KitKat işletim sistemi güncellemesi alıp almayacağı konuşulan Samsung'un iki sene önceki amiral gemi akıllı telefonu için yeni bir umut doğdu. Samsung Mobil Arabistan temsilcisi, bir kullanıcının sorusuna verdiği yanıtla milyonlarca Galaxy S3 sahibini heyecanlandırdı. Yetkilinin verdiği cevaba göre; S3 için KitKat güncellemesi mart sonunda dağıtılmaya başlayacak. Ancak konuyla ilgili kaynaklarına başvuran Sammobile sitesi, verilen bilginin doğru olma ihtimalini oldukça zayıf görüyor.

Resmi güncelleme dağıtımlarından önce mutlaka geliştiriciler için deneme versiyonları yayımlayan Güney Koreli üreticinin sunucularında şuan için hiçbir Android 4.4'lü S3 yazılımı bulunmuyor. Piyasadaki ikinci yılını tamamlamak üzere olan akıllı telefon, I9300 model numaralı uluslararası sürümünde 1 GB sistem belleğine sahip. Bu RAM miktarının TouchWiz kullanıcı arayüzü entegreli KitKat için yeterli olmadığını iddia eden bazı kaynaklar, Galaxy S3 için resmi KitKat güncellemesinin iptal edildiğini ileri sürmüştü.

Ortaya çıkan son veriler de gösteriyor ki; on milyonlarca kullanıcısı bulunan Galaxy S3'ün KitKat sürümüne yükseltilme ihtimali halen mevcut. 2014 ikinci çeyreğinde daha fazla telefon ve tablet bilgisayarını KitKat versiyonuyla buluşturacak Samsung, umarız S3'ü de güncelleme yol haritasına dahil eder.



Eklenme tarihi: 17.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler