Samsung Galaxy S22 Serisi Kılıfları MobilCadde’de Satışta!

Samsung Galaxy S22 Serisi Kılıfları MobilCadde’de Satışta!

Samsung’un merakla beklenen, yeni amiral gemisi Galaxy S22 Serisi kullanıcılarla buluştu. Teknolojinin devlerinden olan Güney Koreli şirket, yeni akıllı telefonlarıyla da gönülleri fethedeceğe benziyor. 2022’nin en çok beklenen telefonları arasında bulunan S22 serisinin tüketiciye sunacağı yenilikler kadar, birlikte kullanılacak olan aksesuarlar da şimdiden ilgi odağı oldu. Samsung’un yeni cihazları arasında olan Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra için kılıf ve aksesuar seçenekleri de her zaman olduğu gibi yine ilk kez MobilCadde.com’da satışa sunuldu.

Tüm akıllı telefon kullanıcılarının olduğu gibi, Galaxy S22 Serisi kullanıcılarının da ihtiyacı olan tüm kılıf ve diğer aksesuar seçeneklerini mobilcadde.com sizler için bir araya getiriyor.

Galaxy S22 kılıfları
için sizleri harika seçenekler bekliyor. Galaxy S22 Serisi bir akıllı telefon aldıysanız ve onunla tam uyumlu bir kılıf arıyorsanız MobilCadde’deki hazır kılıf çeşitlerini değerlendirebileceğiniz gibi, kendi kılıfınızı da oluşturabilirsiniz.

Hazır kılıflar; silikon, rubber, deri, metal gibi birçok farklı materyalden üretilmiş şekilde karşınıza çıkmaktadır. Bu kılıfları farklı fonksiyonlara sahip olarak da bulmanız mümkün. Mesela boynunuza takabileceğiniz askılı bir kılıf ya da rahatlıkla video izlemenize imkan sağlayacak standlı bir kılıf veya tatilde özgürce kullanabileceğiniz su geçirmez özellikte bir kılıf da tercih edebilirsiniz. Hangi model kılıfı tercih ederseniz edin Galaxy S22 cihazınızla ne kadar uyumlu olacağını göreceksiniz.

Galaxy S22 , S22 Plus ve S22 Ultra akıllı telefon kullanıcıları MobilCadde sayesinde dilerse kendi kılıflarını da tasarlayabilecek. Galaxy S22 kişiye özel kılıf kategorisinden dilediğiniz fotoğrafı yükleyerek kılıfınızı oluşturmak çok kolay. Bunun yanı sıra mevcut kişiye özel tasarımları da dilediğiniz isim ya da harf ile kişiselleştirebilirsiniz.

Kılıf seçeneklerinin yanı sıra yüzlerce Galaxy S22 Serisi aksesuarlarına da yine MobilCadde sayesinde sahip olabilirsiniz. Kulaklık, şarj aleti, telefon tutucu, oto araç ürünleri gibi daha birçok kategoride aksesuar seçenekleri için MobilCadde’yi ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler