Samsung, Galaxy Note Edge adlı bir telefon hazırlıyor

Samsung, Galaxy Note Edge adlı bir telefon hazırlıyor

Yaklaşan sonbahar dönemi öncesi mobil iletişim dünyasının merakla beklediği cihazlar hakkında sayısız söylenti haberi ve çakma sızıntı görüntülerine rastlayabilirsiniz. Doğru bilgiye ulaşmanın güçleştiği yaz medyasında bulabileceğiniz en güvenilir haberlerden biri marka başvurularıdır. Samsung tarafından 5 Ağustos'ta ABD'nin patent ve marka ofisine yapılan son başvuruyla bir kez daha yaklaşan büyük ürün tanıtımı detaylanmış oldu. Firmanın başvurusu, Galaxy Note Edge isimli bir cihaz için hazırlık yapıldığını ortaya çıkardı.

Elektronik aygıtlarda kullanılmak üzere markalaştırılan Galaxy Note Edge'nin ortaya çıkmasıyla sonraki Note telefonunun Galaxy Note 4 adını taşıyıp taşımayacağı tartışılmaya başladı. Bununla birlikte Edge markasını üç taraflı esnek Youm ekrana sahip Note 4 versiyonu söylentileriyle de bağdaştırmak mümkün. Şimdilik nasıl bir ürüne eşlik edeceği bilinmeyen Note Edge isimi hakkındaki tek kesin bilgi, dijital kalem teknolojilerine sahip bir telefon-tablet melezinde kullanılacağından fazlası değil. Samsung'un yeni nesil Galaxy çözümlerini 3 Eylül tarihindeki IFA 2014 tanıtımında sergileyeceğini hatırlatalım.

Not: Bugün internette yayımlanan Galaxy Note 4 görüntülerinin çok yüksek ihtimalle bilgisayar ortamında Galaxy Alpha ve Note 3 referans alınarak oluşturulmuş bir konsept olduğunu belirtelim. Aşağıdaki render görselleri kullanarak Note 4'ün internete sızdığını iddia eden haber kaynaklarına itibar etmeyiniz.



Eklenme tarihi: 11.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler