Galaxy Note 5 ile birlikte yeni bir Note Edge cihazı tanıtılmayabilir

Galaxy Note 5 ile birlikte yeni bir Note Edge cihazı tanıtılmayabilir

Samsung'un dünya genelinde piyasaya sürülen ilk kavisli ekrana sahip telefonu Galaxy Note Edge erken emekli edilebilir. Çinli kaynaklardan edinilen son bilgiler, Note 4'ün kavisli ekrana sahip sürümü olarak piyasaya sürülen Note Edge'ye halef yeni bir cihazın geliştirilmediğini gösteriyor.

5,89 inç 2560 x 1440 piksel Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7422, RAM, sistem belleği ve modemi bir araya sistem paketi ve 4100 mAh pile sahip olacağı ileri sürülen Galaxy Note 5, her sene Berlin'de organize edilen IFA tüketici elektroniği fuarında tanıtılacak. Ancak bu sene tek tarafı kavisli ekrana sahip bir Note Edge yerine Galaxy S6 Note ismini taşıyacağı iddia edilen daha geniş ekranlı bir S6 edge versiyonu sergilenecek.

Eylül sonu veya ekim başında tüketiciyle buluşacak olan Note 5, firmanın sistem paketi (SiP) tasarımında donanıma sahip ilk çözümü olacak. Telefon içerisinde yer tasarrufu sağlayan bu yarı iletken çip dizaynı sayesinde Note 5'in 4100 mAh'lik güç ünitesine rağmen 7,9 milimetre kalınlık seviyesine inmeyi başardığı ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 23.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler