Galaxy Note 9'un beyaz versiyonu görüntülendi

Galaxy Note 9'un beyaz versiyonu görüntülendi

Yeni iPhone'lerden önce ağustosta satışa sunulan Galaxy Note 9, 5499 liralık fiyatıyla akıllı telefon piyasasının en üst seviyesine yerleşmişti. Üst seviyede artan perakende satış fiyatları yüzünden satış tahminlerinin gerisinde kalan cihaz, Evan Blass'ın son sızıntısına göre müşterilerin ilgisini artırmak amacıyla yeni bir renk sürümü kazanacak.

Birkaç sene önce piyasaya sürdüğü kavisli ekrana sahip telefonlarla birlikte amiral gemi seviyesinde ürünlerinden beyaz renk seçeneğini kaldıran Samsung, uzun bir aradan sonra ilk üst segment beyaz telefonunu tüketicilerin beğenisine sunacak. İddiaya göre, beyaz Note 9'un ön yüzü diğer renk sürümlerinde olduğu gibi tamamen siyah olarak kalacak. Çin medyasının "panda" olarak nitelendirdiği beyaz Note 9, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde büyük pazarlar başta olmak üzere satılmaya başlayacak.



6,4 inç Super AMOLED ekran, Bluetooth destekli yeni nesil S Pen, 6/8 GB RAM, 128/512 GB dahili hafıza, 4000 mAh pil ve Android Oreo işletim sistemine sahip olan Galaxy Note 9'u halihazırda ülkemizde mavi, mor ve siyah renklerde satın almak mümkün.



Eklenme tarihi: 5.11.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler