Galaxy Note 8'in ağustos sonunda tanıtılacağı iddia ediliyor

Galaxy Note 8'in ağustos sonunda tanıtılacağı iddia ediliyor

Geçen seneki Note cihazını batarya patlama riski nedeniyle toplatmak zorunda kalan Samsung, yeni yıla büyük tasarım değişiklikleriyle başlamıştı. Gelecek Note çözümünün bu tasarım özelliklerini bir adım öteye taşıyarak yaz sonunda tanıtılacağı iddia ediliyor. Güney Kore medyasının gündemine taşıdığı iddiaya göre, Galaxy Note 8 tanıtımı 26 Ağustos tarihinde New York şehrinde yapılacak.

6,3 inçlik kavisli ekranı tıpkı Galaxy S8 gibi ön yüzünün büyük bölümünü kaplayacak olan Note 8, Apple'nin yeni iPhone 8 çözümüyle rekabet edecek. Samsung'un ürettiği plastik tabanlı OLED panelle 5,8 inçlik üçüncü bir iPhone modeli geliştiren Apple, büyük ekran kategorisinde Galaxy Note serisi üzerindeki baskıyı artıracak.

Yeni bir LTE modem çipi ve daha yüksek frekans hızıyla güncellenmiş Exynos çipsetin güç vereceği Galaxy Note 8, New York'taki Unpacked tanıtım organizasyonundan birkaç hafta sonra dünya genelinde satışa sunulacak. Koreli üreticinin yeni iPhone'lerden önce tüketiciye ulaşmak istediği belirtiliyor.



Eklenme tarihi: 20.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler