Galaxy Note 8 için 4K Ultra HD ekran iddiaları

Galaxy Note 8 için 4K Ultra HD ekran iddiaları

2016'da teknoloji dünyasının en çok konuştuğu cihaz olan Galaxy Note 7, kuşkusuz yılın en iyi akıllı telefonuydu. Ancak aylardır sebebi dahi tespit edilemeyen kusurlar yüzünden Note 7 sanal tarihe patlayan telefon olarak adını yazdırdı.

Büyük bir satış başarısı elde etme fırsatını elinden kaçıran Samsung, aldığı ağır darbeye rağmen Note serisini sürdüreceğini doğrulamıştı. Beklenen endüstri kaynakları konuştu ve Kore medyası, devam modelinin hangi anlayış üzerine şekillendirildiğini paylaştı. Galaxy Note 8, iddiaya göre 2017'de büyük ivme kazanacak olan sanal gerçekliği 4K çözünürlükle tanıştıracak. 2015'te yayımladığı raporla 4K Ultra çözünürlüklü AMOLED ekranı üretimine hazırlandığını duyuran Samsung Display ise Note 8'in kuvvetle muhtemel kavisli yapıdaki 4K panelini üreten isim olacak.

Nisanda piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S8 serisinin Quad HD standardını kullanmaya devam edeceğini bildiren Business Korea, yılın ikinci yarısında çıkış yapacak Note 8 ile Samsung'un ilk kez 4K seviyesine ulaşacağını öngörüyor. Telefonun ayrıca tüm mobil şebekelere destek sunan Samsung'un yeni nesil Shannon modem çipini de kullanan ilk çözüm olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 4.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler