Galaxy Note 7'nin Avrupa'da yeniden satışa çıkış tarihi

Galaxy Note 7'nin Avrupa'da yeniden satışa çıkış tarihi

Piyasaya sürüldükten yalnızca birkaç hafta sonra satışı dururulup geri çağırma programı başlatılan Galaxy Note 7, önümüzdeki hafta Güney Kore'de yeniden tüketiciyle buluşacak. Bugün cihazın Avrupa'da yeniden satışıyla alakalı ilk resmi açıklamayı yapan Samsung'un Avrupa'dan sorumlu pazarlama müdürü, kasım sonuna kadar kıtadaki tüm ülkelerde satışa yeniden başlamış olacaklarını duyurdu.

Bu hafta ABD'de yarım milyon Galaxy Note 7 değişimi gerçekleştirerek ülkedeki sorunlu cihazların yarısını yenileyen Samsung, 21 Ekim'de ABD, Avustralya ve Singapur'da yeniden satışa başlayacak. Böylece cihazın satışa çıktığı en büyük pazarlarda işleri yoluna sokmayı planlayan Koreli üreticinin Avrupa'da ise önceliği satış rakamları en yüksek seviyedeki İngiltere, Almanya ve Fransa olacak.

Değişime tabi tutulan ürün kullanıcılarının %90'dan fazlasının para iadesi yerine tekrar Galaxy Note 7'ye yöneldiğini belirterek sektöre güven vermeye çalışan Samsung'un Türkiye'de bu değişimi ekimin ortasında başlatması bekleniyor. Ülkemizde yeniden satış muhtemelen kasıma kadar başlamayacaktır.



Eklenme tarihi: 23.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler