Galaxy Note 6'da Snapdragon 823 çipinin kullanılacağı iddia ediliyor

Galaxy Note 6'da Snapdragon 823 çipinin kullanılacağı iddia ediliyor

2016 ilk yarısında düzenlenmesi beklenen büyük akıllı telefon tanıtımları neredeyse tamamlandı. Artık yılın ikinci yarısına kadar diğer büyük mobil cihaz duyuruları üzerine yazılan söylentilerle meşgul olma dönemi başlıyor. Fitili ateşleyen ilk isim, Sina Weibo sosyal ağından bir Çinli kaynak oldu. Qualcomm'un gelecek üst segment telefonlara eşlik etmesi beklenen Snapdragon 823 çipi, iddianın en dikkat çeken yanı.

2,6 GHz x2 ve 2 GHz x2 olmak üzere dört çekirdekli Kyro işlemci, 720 MHz Adreno 530 GPU, 8 GB 2166 MHz LPDDR4 RAM, 25 MP kamera desteğine sahip olan MSM8996 Pro model numaralı Snapdragon 823, Galaxy Note 6 dahil yılın üç ve dördüncü çeyreklerinde tüketiciyle buluşacak amiral gemi çözümlerine güç verecek.

Yeni Sony Xperia telefonu, LG G Flex 3 ve Note 6'dan bahsedilen iddiada Samsung'un telefon-tablet melezi hakkında başka bir detay paylaşılmadı. Daha önce ortaya atılan Note 6 iddiaları, 5,8 inç ekran, 6 GB LPDDR4 RAM ve göz tarama teknolojisinden bahsediyordu. iPhone 7'den önce satışa çıkarak büyük telefon talebini toplamayı planlayan Note 6'nın Snapdragon 823'lü versiyonuyla birlikte yine daha yüksek frekansta çalışan işlemciye sahip Exynos çipsetli bir modelin de hazırlandığı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 12.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler