Galaxy Note 5'ten yeni prototip görüntüleri

Galaxy Note 5'ten yeni prototip görüntüleri

Resmi tanıtım etkinliği 12-13 Ağustos gibi New York şehrinde organize edilecek olan Galaxy Note 5, bir kez daha internete sızdırıldı. Nowhereelse.fr sitesinin yayımladığı prototip görüntüleri, telefon-tablet melezinin altın renkli sürümünü gün yüzüne çıkardı. Ön yüzü detaylanan cihazın S Pen kalemine dair önemli bir detay öğrenildi.

Daha önceki prototip sızıntılarında koruyucu bir kasa içerisinde görüntülenen Note 5, bu defa final tasarıma dair ipuçları taşıyan bir yapıda teknolojiseverlerin karşısına çıktı. Otomatik çıkartılabilen S Pen iddialarını çürüten cihazın yine bilindik sistemle stylus kalem donanımını bünyesinde barındırdığı görülüyor. Ayrıca prototip görsellerinde sıkça söylentilere konu olan USB Type-C portundan da eser yok.

5,7 inç QHD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 7422 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, 16 ve 5 MP kameralar ile 4100 mAh pilin eşlik edeceği melez telefon, beş senedir gelenek haline gelmiş olan Berlin'deki IFA fuarına özgü tanıtımı bu yıl New York'taki özel bir Unpacked etkinliğine taşınacak. Medya dünyasının ileri gelen isimleri tarafından doğrulanan bu bilgi, ağsutos ortasında düzenlenecek resmi bir tanıtımı işaret ediyor.



Eklenme tarihi: 27.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler