Samsung Galaxy Note 5 kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da

Samsung Galaxy Note 5 kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da

Android severlerin tercihi olan Samsung ailesinin en yeni telefonlarından Galaxy Note 5 raflardaki yerini almasından sonra hızlı bir şekilde aksesuarlarda piyasaya sürülmeye başlandı. Bir kıyafetin tamamlayıcısı olan cep telefonu aksesuarları onlarca farklı çeşitlerle MobilCadde.com’da sizleri bekliyor.

Hassas teknolojiyle donatılmış ve diğer Note serilerine göre daha ince olan Samsung Galaxy Note 5 için üretilen kılıflar dayanaklılık ve kullanılan malzeme açısından en iyi şekilde üretildi. Galaxy Note 5 ‘in tasarımına uyumlu olan bu dayanıklı kılıflar, telefonu darbeye ve çiziklere karşı korumasının yanında zarif tasarımlarıyla da telefona adeta bir kimlik kazandırıyor.

Cep telefonu aksesuarlarında lider olan MobilCadde.com’un deneyimli ekibi sayesinde Samsung Galaxy Note 5 kılıfları ve daha yüzlerce çeşit aksesuar bir tıkla kapınıza ulaşıyor. Silikon, rubber, deri, metal seçenekleriyle Galaxy Note 5’e uyumlı kılıflar sayesinde buton yerleşimleri, kameralar, kalp hızı sensörü, flaş, mikrofon ve hoparlör ızgarası gibi yerler rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bu şık ve zarif kılıflara sahip olmak için MobilCadde.com’u tıklayın ve yalnızca kafanızdaki modeli belirleyin. Yüzlerce çeşit model arasından seçtiğiniz Galaxy Note 5 kılıfları MobilCadde.com ile sizlerle.

Samsung Galaxy Note 5 tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 24.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler