Galaxy Note 5 ve S6 edge+ yeni prototip görüntüleriyle internete sızdı

Galaxy Note 5 ve S6 edge+ yeni prototip görüntüleriyle internete sızdı

Ağustosun ortasında tanıtılması beklenen Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ çalışır durumdaki ilk prototipleri sayesinde bir kez daha detaylandı. İngiliz MobileFun sitesi tarafından internete sızdırılan Note 5 ve S6 edge+ adlı aygıtların prototipleri çalışırken görüntülenmiş. Daha önceki sızıntıları teyit eden prototip görüntüleri, S6 edge+ modelinin Note 5'in S Pen teknolojilerinden yoksun kavisli ekrana sahip sürümü olduğunu da doğruladı.

12 veya 13 Ağustos'ta resmiyet kazanıp 21 Ağustos'ta da piyasaya sürülmesi beklenen Güney Koreli üreticinin iki yeni üst düzey telefonu, 5,7 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekran ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemini bünyesinde barındıracak. Note 5'te frekans hızı artırılmış Exynos 7422 çipine yer veren Samsung, S6 edge Plus'ta ise Galaxy S6 ve S6 edge ikilisine güç veren Exynos 7420'yi kullanmaya devam edecek.

Kasa tasarımı büyük ölçüde Galaxy S6 ile aynı olsa da Galaxy Note 5 ve S6 edge+, S Pen kaleminin yeni dizaynı gibi bazı kozmetik değişikliklerden yoksun sayılmaz. Ancak henüz prototip aşamasındaki cihazların final tasarıma dair kesin bilgielr veremeyeceğini bilmek gerekiyor.



Eklenme tarihi: 23.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler