Hafıza kartı destekli Galaxy Note 5 13 Ağustos'ta gün yüzüne çıkabilir

Hafıza kartı destekli Galaxy Note 5 13 Ağustos'ta gün yüzüne çıkabilir

Geçen haftaya kadar ciddi bakılmayan Samsung'un ağustosta tanıtım gerçekleştireceği iddiaları destek bulmaya devam ediyor. Sammobile, Wall Street Journal ve Reuters'in ardından BusinessKorea da teknoloji devinin yeni Galaxy Note Galaxy S6 edge telefonlarını ağustosta duyuracağını bildirdi.

İddialara göre Samsung, 13 Ağustos tarihli bir New York etkinliği hazırlığında. Apple iPhone 6s ve 6s Plus ile rekabette avantaj sağlamak adına alışkın olduğu eylüldeki Unpacked etkinliğini ağustosa çeken mobil cihaz üreticisi, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ gibi üst düzey cihazlarını Amerika'da basının beğenisine sunacak.

Sprint operatörünün resmi internet sitesinde yayımlanan UserAgent profili sayesinde microSD kart desteğine sahip olacağı doğrulanan Note 5, sekiz çekirdekli Exynos 7422 yongası, 16 MP arka, 5 MP ön kamera ve 4100 mAh pili bünyesinde barındıracak. Yeniden tasarlanmış S Pen stylus kalemini beraberinde getiren cihazın dijital kalem teknolojilerinden yoksun, kavisli ekrana sahip sürümü ise S6 edge+ adıyla sergilenecek.

Her iki telefonunu da ağustos sona ermeden başta Güney Kore olmak üzere seçkin pazarlarda tüketiciyle buluşturacak olan Samsung, muhtemelen yuvarlak ekranlı ilk akıllı saati Gear A'yı da New York etkinliğinde duyuracak.



Eklenme tarihi: 22.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler