Galaxy Note 5'te 4 GB RAM bulunacak

Galaxy Note 5'te 4 GB RAM bulunacak

Sene başında sinyalleri verilen Samsung'un 4 GB RAM çipine sahip ilk telefonu Galaxy Note 5 olacak. Bu önemli iddia, Samsung ile alakalı tutarlı sızıntı haberleri, raporlarıyla tanınan Sammobile'den geldi. Güvenilir kaynaklarından Note 5'in 4 GB LPDDR4 sistem belleğine sahip olacağını öğrenen site, daha önce anakart tasarımı hakkında çok önemli değişiklikler yaşanacağını ileri sürmüştü.

Exynos 7422 çipset, RAM, sistem belleği ve Shannon 333 LTE modemini kapsayan ePoP tasarımındaki tek bir çipe sahip olacağı iddia edilen beşinci nesil Galaxy Note melez telefonu, 5,67 inç büyüklüğünde QHD Super AMOLED ekranla donatılacak. Birden fazla standarda uyumlu kablosuz teknoloji çipini de yapısında ihtiva edeceği öğrenilen telefon-tablet karışımı cihaz, siyah, altın, gümüş ve beyaz renklerde üretilecek. Kasanın tıpkı Galaxy S6 gibi cam ve alüminyumdan oluşması bekleniyor.

Dört yıldır IFA fuarında tanıtılan Galaxy Note telefonlarının bu sene ağustosta resmiyet kazanma ihtimali bulunuyor. Ancak şuan için kesin tarihlerden bahsetmek güç.



Eklenme tarihi: 13.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler