Samsung'un yeni Galaxy Note 4 televizyon reklamları yayınlandı

Samsung'un yeni Galaxy Note 4 televizyon reklamları yayınlandı

Samsung, en büyük rakibi Apple'nin iPhone 6 Plus ile ilk kez adımını attığı telefon-tablet melezi kategorisinde hakimiyetini korumayı başardı. Note 4 ile bazı bölgelerde geçen yılki modele kıyasla daha iyi sonuçlar elde etmeyi dahi beceren sektör lideri üretici, haftalardır üzerinde çalıştığı küresel uygulama alanına sahip "Do You Note?" pazarlama kampanyasının son reklam filmlerini yayınladı.

Şimdiye kadar Galaxy Note 4 reklamlarında hep dijital kalem teknolojileri ve çoklu görev yetilerinin ön plana çıkarıldığını gözlemledik. Yeni tanıtım filmleri de bu kaideyi bozmuyor. Geniş ekran, çok pencereli kullanımı mümkün kılan arayüz ve S Pen sayesinde tüketicilere verimliliklerini artırabilecekleri bir mobil platform vaat eden Güney Koreli üretici, dördüncü nesil telefonu piyasaya çıkan Galaxy Note serisiyle bunu bayağı iyi yapıyor. Öyle ki, amiral gemi cihaz ailesi dahil akıllı telefon pazarının birçok segmentinde ürünleri eskisi kadar talep toplayamayan Samsung, Apple'ye rağmen tablet telefon kategorisindeki güçlü hakimiyetini korumakta zorluk yaşamıyor.

Sahip olduğu esnek yazılım ve gerekli donanım elemanlarını tek cihazda toplama becerisini göstermiş oluşu, Samsung'u Note 4 ile bu sınıfın en hünerli ismi yapmaya yetiyor. Aşağıdaki iki reklamda işlenen gerçek hayat senaryolarını izleyerek aletin tüketicisine ne gibi tecrübeler yaşatabileceğini görebilirsiniz.





Eklenme tarihi: 11.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler