Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 için Android 5.0.1 yazılımı görüntülendi

Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 için Android 5.0.1 yazılımı görüntülendi

Samsung, önümüzdeki ay Android 5.0 Lollipop işletim sistemi güncellemesini tüm dünyaya dağıtmaya başlayacak. Halihazırda yeni yazılıma yükselen modeller, 5.0 sürüm numaralı yazılımı kullanıyor. Ancak ortaya atılan son iddialar ve bugün gerçekleşen bir sızıntı, Samsung cihazlarının 5.0'ı es geçip doğrudan Android 5.0.1'e yükseltileceğini gözler önüne serdi.

Önceki Lollipop sızıntılarında olduğu gibi Android 5.0.1 yazılımlarını inceleme fırsatını yine Sammobile sitesi elde edebilmiş. Galaxy Note 4, Galaxy S5 - LTE-A ve Galaxy Note Edge akıllı telefonları için geliştirildiği doğrulanan 5.0.1 güncellemesi, 5.0 tabanlı deneme sürümlerine kıyasla daha stabil çalışıyor ve çoklu kullanıcı desteği ile ağır/hızlı çekim modunu kamera uygulamasına ekliyor.

Güncelleme şimdilik bu üç cihaz için onaylansa da, Ocak 2015'te aynı yazılım güncelleştirmesinin Galaxy Note 3 ve orijinal Galaxy S5 modeline de geleceğinden şüphe yok. Galaxy S5'in kısa süre önce bölgesel olarak Android 5.0'a yükseltilmeye başladığını da hatırlatalım. Android 5.0.1'in bu üç cihaz üzerindeki incelemelerini aşağıdan izleyebilirsiniz.









Eklenme tarihi: 19.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler