Galaxy Note 4'e ait olduğu iddia edilen tasarım patenti yayımlandı

Galaxy Note 4'e ait olduğu iddia edilen tasarım patenti yayımlandı

ABD'nin patent ve marka ofisine yeni bir mobil cihaz tasarımı patentlemek için başvuran Samsung'un ilgi çekici telefon dizaynı 2013'ün son gününde resmen yayımlandı. Aynı çizgilere sahip iki farklı cihaz tipini kapsayan patent, firmanın bu sene piyasaya sürmesi muhtemel esnek ekranlı ikinci çözümü ve sonraki Galaxy Note akıllı telefonuna dair önemli detaylar taşıyor olabilir.

Cihazın iki yanına kadar uzayan kavisli yapıda bir ekran bölmesine sahip ilk tasarım, bu özelliği dışında iki tasarımla neredeyse tamamen aynı. Galaxy Note 4'ün muhtemel kasa dizaynları arasında gösterilen çizimlerdeki S Pen yuvası da bu öngörüleri doğruluyor. Ön yüzünde herhangi bir fiziksel veya kapasitif düğme bulunmayan kasanın önceki Samsung telefonlarının aksine yuvarlak hatlara sahip olması 2014'te Galaxy ürün portföyünün daha farklı tasarımlarla piyasaya sürülme ihtimalini artırıyor.

Henüz birkaç ay önce satışa çıkmış Galaxy Note 3'ün halefi hakkında şimdilik kesin verilerden bahsetmek güç. Ancak QHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü OLED ekran, 64-bit destekli Exynos 6 veya Samsung'un kendi işlemci mimarisinden gücünü alan Exynos S yonga ve 4 GB LPDDR4 sistem belleğini bünyesinde barındırması beklenen tablet telefonun önceki modellerde olduğu gibi yine yılın son çeyreğinde çıkış yapacağını söylemek mümkün.



Eklenme tarihi: 2.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler