Samsung Galaxy Note 4'ten IFA 2014 öncesi ilk tanıtım videosu

Samsung Galaxy Note 4'ten IFA 2014 öncesi ilk tanıtım videosu

Samsung'un bu seneki son büyük tanıtım organizasyonu, iki haftadan kısa süre sonra Berlin, Almanya'da kapılarını dünya basınına açacak. New York ve Pekin olmak üzere toplam üç ayakta tamamlanacak tanıtım etkinliğinin merkezinde Galaxy Note 4 yer alıyor. Şimdiden pazarlama kampanyasına başlayan üretici, ilk tanıtım videosunu da resmi Youtube kanalında yayınladı.

İlk akıllı telefonlarla tüketicilerin ceplerine giren stylus teknolojileri, 2014'te de yaşamayı sürdürüyor. S Pen adlı pasif stylus'u ile sanall kalem fonksiyonlarının modern teknoloji çağındaki yegane temsilcisi konumundaki Galaxy Note, yayınlanan son videosunda da bu özelliğiyle takipçilerine tanıtılıyor. 5,7 inç ekran boyutunu koruyacağı öğrenilen dördüncü nesil Note telefonu, 64-bit destekli Exynos 5433 çipset, 4 GB DDR4 RAM, optik görüntü sabitleyicili Sony IMX240 kamera sensörü ve diğer yeni kamera özellikleriyle her zamankinden daha güçlü bir telefon-tablet melezi olarak piyasaya sürülecek.

4 Eylül tarihli Unpacked 2014 etkinliğini youtube.com/samsungmobile adresinden canlı izleyebilirsiniz. Tanıtımın ilk videosu aşağıdadır.



Eklenme tarihi: 22.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler